TOP

Angels start vanaf najaar 2022 met premium label AENGELS

De Europese broekenspecialist Angels start vanaf najaar 2022 met een premium label genaamd ÆNGELS. Een progressief design, de mooiste denim-kwaliteiten en details zijn de kenmerken van deze ontwikkeling.

De laatste jaren heeft het bedrijf achter Angels een transformatie doorgemaakt op alle gebieden, van styling tot sales en management. Dit zien we terug in verfrissende updates in de collecties. Duurzaamheid is sinds de oprichting altijd al het uitgangspunt bij Angels geweest. Het merk werkte al duurzaam door het gebruik van Europese stoffen en in de productie, behandeling en controle. Nieuw is het reduceren van watergebruik door ‘Knot-Washing’, het gebruik van organic coton in de hele collectie en door de logistiek te finetunen.

Ook de communicatie richting de consument is opgefrist en actueler. Het bedrijf, dat voorheen vooral geliefd was in de 50-plusmarkt, richt zich nu op een bredere en ook jongere doelgroep. Voor de herfst en winter 2022 zien we boot-, wide- en cropped-legs met de nadruk op denim.

Info: angelsbenelux.com, 085-9024200