TOP

MAC combineert in de nieuwe collectie going-out chic en urban casualness

Met het thema Living in Movement haakt Mac in op de huidige situatie, waarin bewegingsvrijheid in letterlijke en figuurlijke zin een grote rol speelt. De nieuwe Mac collectie combineert daarom going-out chic en urban casualness.

De MAC-collectie voor herfst-winter 2022/2023 lanceert een casual upgrade met de effecten van de jaren 1990/2000. Body-hugging silhouetten bieden een podium voor diversiteit en zelfliefde. Mac presenteert ze door middel van onder meer nieuwe jersey stoffen. De nieuwe MAC-collectie legt de nadruk op liefde voor detail en de focus op de zeer uitgesproken stijl wordt aangescherpt. Skinny, leggings en stirrups pants die geïnspireerd zijn op begin jaren negentig winnen aan belang. Denim stijlen van MAC zien er chic en casual uit.

Hoewel zwart een belangrijke kleur blijft, aangevuld met zilveren en grijze tinten, wordt de toon gezet door bruintinten variërend van effen tot gemêleerd. De gebruikte stoffen weerspiegelen ook de glamourfactor van de hele collectie waarin de nadruk ligt op weelderige textiel.

De MAC Jeans (dames) collectie wordt in Nederland vertegenwoordigt door Rob Schreuder Modeagenturen.

Info: mac-jeans.com, 073-5111120