TOP

River Island nu ook in Nederland te bestellen

Voor fans van het, toch wel een beetje, Holly-Hobbystijltje van River Island is er nieuws. Via de internationale webshop wordt de kleding van de Britse keten nu ook naar Nederland verzonden.

Klanten hoeven niet meer naar Amsterdam of Rotterdam om te shoppen bij de Engels getinte collectie van River Island. Vanaf dinsdag 1 november 2011 kunnen aankopen in de e-shop van River Island internationaal verzonden worden. De collectie is zowel via http://www.riverisland.com/ als de iPhone App te bestellen.

Dames-, heren- en kinderkleding

De e-shop van River Island omvat het hele gamma voor dames, heren en kinderen, inclusief schoenen en accessoires. Er is een collectie voor verschillende kleedmomenten: outfits voor een avondje uit, comfortabele jeans, maar ook de jonge Chelsea Girl-collectie en Limited Edition stukken. Sommige artikelen verschijnen al eerder online dan in de winkels of zelfs alleen online.
Ondersteuning van de stenen winkels

Groeimarkten voor River Island zijn Europa, Midden- en Zuid-Amerika, Azië, Australië, het Midden-Oosten, het Caribisch gebied en Rusland. Ben Lewis CEO, River Island: “De afgelopen twee jaar hebben we winkels geopend in Rusland, Polen en de Benelux. Voor het einde van dit jaar volgen nog 6 winkels in Rusland en Polen enkele in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. De internationale e-shop is voor ons een mijlpaal in onze expansieplannen. We zijn ervan overtuigd dat we ons internationale netwerk van winkels ondersteunen, wanneer onze klanten 24 uur per dag bij ons kunnen shoppen.”

De internationale verzending is beschikbaar voor 120 landen wereldwijd.