TOP

Replay viert 30-jarig bestaan in Antwerpse showroom

Een zwoele zomeravond was het helaas niet, maar de regen liet de Replay-genodigden niet uit het veld slaan. In torenhoge hakken met panterprint, ultra korte rokjes en veel bling bling vierden ondernemers en winkelpersoneel van Antwerpen en omstreken afgelopen zaterdag het 30-jarig bestaan van denimlabel Replay.

Het Replay-team hoefde niet ver op zoek te gaan naar dé perfecte feestlocatie. In Antwerpen werd de showroom van het merk leeggeruimd en omgetoverd tot ‘the place to be’. Met uitzicht op de nieuwste tassen- en schoenencollectie konden Replay-gasten zichzelf tijdens een ‘walking-dinner’ trakteren op Italiaanse lekkernijen, om daarna een schaarse zitplaats te veroveren langs de catwalk. In vogelvlucht werd hier de nieuwe collectielijn voor zomer 2012 getoond.

Replay glamour

Hoewel het Belgische publiek zelf duidelijk in de ban is van de glamourkant van Replay koos het merk voor comfortabele dagelijkse kleding en een klein beetje glamour. In de nauwelijks 10-minuten durende show was het opletten geblazen. Modellen showden opgerolde jeans, losse T-shirts met vintage prints en fleurige bloezen en enkele maxi-jurken. Behalve het rood leren jasje gecombineerd met licht roze skinny jeans en het zwarte topje met sterrenreliëf was er niet veel nieuws tijdens het Replay event te spotten. Correctie, dat is niet helemaal waar. Na de modeshow nam de Belgische soul lady Sandrine het over. And she blew us away.