TOP

Replay bestaat 30 jaar

Het Italiaanse jeansmerk Replay bestaat dit jaar 30 jaar en dat wordt gevierd met twee exclusieve items in een gelimiteerde oplage: een jeans en een denimshirt. Deze 30 Years Replay Collection wordt gepresenteerd op de aankomende Bread & Butter in Berlijn.

Replay werd in 1981 opgericht door Claudio Buziol en is inmiddels niet meer weg te denken uit jeansland. Om het dertigjarig bestaan te vieren, presenteert het merk de 30 Years Capsule Collection. Deze exclusieve lijn bestaat uit twee items: een fivepocket jeans en een denimshirt, verkrijgbaar voor zowel mannen als vrouwen. Op de jeans zijn iconische Replay details toegevoegd, waaronder een extra rij knopen en zilveren rivets op de zak. Diverse prints op het spijkershirt verwijzen naar de afgelopen 30 jaar Replay.

Giftbox

Beide items worden in een oplage van vijfhonderd stuks verkocht in een exclusieve genummerde giftbox, met daarin als extra cadeautje twee bandana’s en een riem. De giftbox met jeans kost €563 en de giftbox met het spijkershirt kost €278. De collectie is vanaf eind augustus verkrijgbaar in de Replay winkel op de PC Hooftstraat in Amsterdam.