TOP

Reebok opent flagship store in Amsterdam

De deuren van de eerste Reebok Classics Store in de Benelux gaan op vrijdag 14 september 2012 officieel open. De Reebok Classics Store aan de Nieuwendijk in Amsterdam zal naast de basic stijlen ook alle exclusieve productlijnen verkopen.

De Amsterdamse Reebok Classics Store is de tweede in de wereld. St.Petersburg kreeg de primeur in mei van dit jaar. Street art en urban music spelen een belangrijke rol in de Reebok Classics Stores. Sportmerk Reebok zegt dan ook bewust gekozen te hebben voor deze authentieke Amsterdamse shoplocatie met zijn ongepolijste urban culture vibe. De Classics collectie (een mix van iconische heritage stijlen en nieuwe interpretaties) die naast Reebok’s Fitness performance collectie de core van het merk vormen komen hier nog beter tot hun recht.

De winkel
Op de 50m2 vloer van de Amsterdamse locatie worden de geselecteerde producten gepresenteerd in fraai vormgegeven installaties die de relatie tussen Reebok en de urban culture visualiseren. Het logo voor de Reebok Classics Store bestaat uit een LED matrix met abstracte videobeelden of kleuren die synchroon met de muziek in de store veranderen. De nieuwe flagship store is volgens het merk een ode aan Reebok Classics, eclectisch, iconisch en voor een breed publiek. Na Rusland en nu Nederland staat Italië als eerstvolgende in de planning voor een flagship store.