TOP

Protest wedstrijdtenue is klaar voor topprestaties

De afgelopen weken is Protest hoofddesigner Joffry Delfgaauw druk bezig geweest met het ontwerpen van een officiële wedstrijdtenue voor de winterspelen van Vancouver 2010. Het Protest outfit is nu een feit en de Protest boarders kunnen gekleed in een opvallend en functioneel pak de Olympische uitdaging aangaan.

Hoge kwaliteit

De basis van het outfit is een glanzende oranje jacquardstof waar het logo van Protest op subtiele wijze in geweven is. De jas en de broek hebben een clean design en het geheel is afgewerkt met technische kenmerken zoals getapete naden, waterdichte ritsen en een hoge kwaliteit waterproof coating.

Wensen

Niet alleen voldoet het wedstrijdtenue aan de richtlijnen van de Nederlandse Skivereniging (NSKIV) en het NOS*NSF, ook is deze volledig volgens de wensen van de Protest boarders gemaakt. Dolf van der Wal en Britt en Bell Berghuis zijn vanaf het eerste moment betrokken geweest bij het ontwerp.

Nog een aantal weken en dan is bekend of Dolf, Britt en Bell daadwerkelijk zullen afreizen  naar Vancouver. Dolf heeft zich reeds gekwalificeerd en dient de aankomende periode vormbehoud te tonen. Britt en Bell hebben in de aankomende drie wedstrijden nog een reële kans om zich te plaatsen.