TOP

PreView, the Summer Experience 2011 in SBC Leusden

Op maandag 11 juli 2011 vindt de PreView - the Summer Experience 2011 plaats in Brandboxx Sports Business Center in Leusden. Het is de start van het nieuwe inkoopseizoen van de zomercollecties. CBW-Mitex geeft een lunchpresentatie specifiek gericht op de sportbranche.

Retailers en inkopers uit de sport(mode)branche kunnen de laatste trends en nieuwste ontwikkelingen komen bekijken. Daarnaast zijn diverse showrooms vernieuwd en nieuwe collecties toegevoegd aan het aanbod.

 

Het thema van deze dag ´get ready for take off!’ heeft enerzijds te maken met de start, dé kick-off, van het nieuwe inkoopseizoen en anderzijds dient iedereen zich klaar te maken voor de (digitale) toekomst.

Lunchpresentatie
CBW-Mitex (Dave Quadvlieg) geeft een lunchpresentatie specifiek gericht op de sportbranche dat een afgeleide is van het landelijke en branchebrede congres ‘Retail 2020: re’structure’ in Apeldoorn. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, meld je aan op de website van het SBC! Maar ook de Brand Experience, Sports Boulevard en de entree van het Brandboxx Sports Business Center zijn vernieuwd en voorbereid op de toekomst.

 

‘get ready for take off!’

Alle professionals binnen de sportbranche zijn welkom tijdens de PreView: een branche-evenement dat in de afgelopen tien jaar een vaste plek in ieders agenda heeft gekregen. “Nagenoeg alle sport(mode)merken zijn vertegenwoordigd in het centrum en retailers komen massaal hier naar toe ter oriëntatie en om efficiënt hun inkopen te doen, vandaar dat we dit jaar gekozen hebben voor het zeer vernieuwende en innovatieve thema: ‘get ready for take off!’,” licht Robert Bolland toe.

 

So, get ready for take off! en kom naar het Brandboxx Sports Business Center om je te laten verrassen door alle laatste trends en nieuwste ontwikkelingen!

 

Registreren = voorbereiden (op de toekomst!)

Ga naar www.brandboxx.eu/registratiepreview om je te registreren en maak kans op aantrekkelijke prijzen, waaronder een Ipad2! Beschikbaar gesteld door exposanten van Brandboxx Sports Business Center.

 

Brand Experience & Sports Boulevard
In drie korte, energieke en innovatieve modeshows presenteren diverse merken uit het centrum hun nieuwste collecties. Klik hier voor een overzicht van de deelnemende merken. Op de Sports Boulevard kan elke bezoeker vervolgens op elk gewenst moment een duidelijk beeld krijgen van de laatste trends en innovaties op het gebied van sport- en lifestylemode, schoenen, hardwaren en accessoires. Klik hier voor de deelnemende merken.

Free lunch & drinks! 

In de ochtend staat voor elke bezoeker de koffie klaar! Vanaf 12.00uur wordt er een lekkere lunch geserveerd en de dag wordt afgesloten met een gezellige borrel en een overheerlijke BBQ! Dit alles wordt u gratis aangeboden door alle exposanten van Brandboxx Sports Business Center.

 

PROGRAMMA

09.00 uur Showrooms & Sports Boulevard geopend

11.00 uur Brand Experience 1

12.00 uur Free lunch

12.45 uur Lunchpresentatie Retail 2020: re’structure

14.00 uur Brand Experience 2

16.30 uur Brand Experience 3
17.00 uur Free drinks & BBQ

Kijk voor meer informatie op: www.brandboxx.eu/leusden