TOP

Preview Bread & Butter

Nog drie weken en dan kunnen we met z'n allen op naar Berlijn om de nieuwste jeans en young fashion collecties te bekijken op de Bread & Butter.

De organisatie van Bread & Butter meldt dat de verbouwing van Berlin Tempelhof er bijna opzit en dus op tijd klaar zal zijn voor het hele gebeuren. Deze nieuwe locatie heeft een nieuwe indeling van negen verschillende segmenten, ontworpen in de vorm van een winkelconcept. Het ziet er naar uit dat het Street- and Urbanwear platform het belangrijkste segment wordt, want dit is al helemaal verhuurd.

Traditiegetrouw start de beurs een avond eerder met een feestje, dit keer vanaf 20.00 uur in de Columbiahalle. De burgermeester van Berlijn, Klaus Wowereit, zal een woordje doen en de Zweedse band ‘Mando Diao’ treedt op. Iedereen die een geldig BBB-kaartje heeft is uitgenodigd.

Een andere traditie die niet wordt gebroken is de show van G-Star en ook Wrangler doet een duit in het spannende zakje met een ‘Wheel of Death’; motorrijders die tegen een stijle wand aan rondjes crossen. Voor een beetje netwerken of gezelligheid is Luna Park iedere avond tot 23.00 open en er treden bands als Jazzanova en Eight Legs op.