TOP

Plein 13 weer tegelijk met de Modefabriek in 2010

Plein 13 krijgt een vervolg in januari 2010. De derde editie van het mode-evenement in het World Fashion Centre zal dan weer tegelijkertijd met de Modefabriek plaatsvinden.

Plein 13 trok de afgelopen editie, en dan met name de zondag, minder bezoekers dan de voorgaande wintereditie. Toen werd het mode-evenement tegelijkertijd met de Modefabriek gehouden, waardoor er meer aanloop was. In een persbericht schrijft de organisatie van de beurs hierover: “Maandag waren er meer bezoekers dan zondag, maar uiteindelijk was het bezoekersaantal bevredigend.”

CPD
Het mode-evenement werd dit seizoen een week verzet op verzoek van een groot aantal vrouwenmodemerken, die in het oorspronkelijk geplande weekend verplichtingen hadden op de CPD. Edwin Denekamp lichtte destijds de verschuiving toe aan Textilia . “We hebben dat afgewogen tegen het belang om Plein 13 tegelijk te laten plaatsvinden met de Modefabriek zoals gepland, maar we hebben in overleg met de merken besloten dat het belang van het niet samenvallen met de CPD toch zwaarder weegt.”

Plein 13 is een tweedaags mode-evenement in het World Fashion Centre en de omringende confectiecentra Fashion House, Berghaus Plaza en Modrôme.