TOP

Pimp Your Kids viert vijfjarig bestaan

Pimp your Kids bestaat vijf jaar en dat wordt gevierd. Het kledingmerk lanceert ter ere van het vijf-jarig bestaan een nieuw organic label, Baby Babywear. Het Belgische merk staat voor mooie, hippe, betaalbare en duurzame babykleding.

De hele collectie wordt gemaakt van 100% interlock katoen. Baby Babywear werkt uitsluitend met biologisch katoen uit Turkije met een gecertificeerde leverancier die met het Eco-label werkt. De kleding bestaat onder andere uit jumpsuits en salopets in effen kleuren en vrolijke prints als tulpen, vissen, peren en appels.

Milieuvriendelijk
Pimp your Kids verkoopt naast Baby Babywear vele andere merken, zoals de Scandinavische merken Smafolk, Metsola, Albababy en Plastisock. Het grootste deel van de collectie bestaast uit merken die begaan zijn met mens en milieu. De kleding is verkrijgbaar in de maten 38 (prematuur) tot ongeveer maat 152. Ook wordt er kleding verkocht voor dames en zwangere dames. 

Kattekwaad
Omdat de webshop succesvol bleek, werd in 2011 een winkelpand geopend. Deze bevindt zich in Culemborg en heet ‘Kattekwaad’. Vanwege het 5-jarig bestaangeeft de shop 10% korting weg op het hele assortiment. Klanten kunnen hiervoor de code ‘PYK5’ gebruiken.