TOP

Piet Zoomers sponsort golfprofessional Joost Hage

Het is dé winnende samenwerkingsformule: topsporters en een dynamisch bedrijf. Het sponsoren van verschillende grote clubs en individuele sporters staat dan ook hoog in het vaandel bij Piet Zoomers. Golfprofessional Joost Hage is sinds kort één van hen.

Joost Hage (1963) maakt op z’n dertiende kennis met de sport en wordt in 1981 Nederlands jeugdkampioen en in 1982 Nederlands kampioen. Een jaar later is hij prof. “Golf is de derde sport van Nederland en wordt nog steeds populairder”, vertelt de ambassadeur van de golfsport in Nederland. “Golf is voor iedereen. Jong en oud: iedereen kan golfen. Dat spreekt mij aan, en dat spreekt Piet Zoomers aan. Daarom zijn we een samenwerkingsverband voor langere termijn aangegaan.”


Golfclinics
Hage zal vanaf heden in kleding van Piet Zoomers een balletje slaan. Poloshirts en jacks zijn van het Piet Zoomers logo voorzien. “Net als de sport heeft ook de golfkleding een gedaanteverwisseling ondergaan. De kleding is functioneel geworden. Het belangrijkste is dat het lekker zit, dat het ademt en dat je er goed in kunt bewegen. Er zijn niet meer zoveel voorschriften, eigenlijk mag alles”, vertelt Hage.

Een ander onderdeel van het samenwerkingsverband zijn de golfclinics onder leiding van Hage die binnenkort van start gaan op golfbaan De Lage Mors te Delden. Hage: “Deze clinics zijn bedoeld voor mensen die kennis willen maken met Golf, maar niet de luxe hebben om ‘zomaar’ – bijvoorbeeld via hun werk – met een clinic mee te kunnen doen. Gewoon op een ongedwongen manier kennis maken met golf.”