TOP

Para Mi: heeft een nieuw, fris gezicht in 2021

Para Mi toont een nieuw, fris gezicht aan het begin van 2021. Met een nieuwe huisstijl haakt het merk aan bij het huidige tijdsbeeld. Dat doet het ook met nieuwe herfst-wintercollectie 2021.

Het merk houdt daarbij vast aan de kenmerkende goede pasvorm en comfort, die terugkomen in een breed aanbod van zowel bekende als nieuwe pasvormen zoals wide legs, pull-on-pants en (kick-)flare.

Van animal tot geometrische prints in jacquard kwaliteiten. Ook zijn er rijke ruiten in vernieuwende en verrassende kleurcombinaties. De zachte stoffentrend zet door met een groot aanbod in velvet en grovere corduroy in mooie herfstkleuren.

Denim ontbreekt natuurlijk niet bij een merk als Para Mi dat zich voor honderd procent op broeken richt. De vernieuwende wassingen lopen uiteen van clean tot destroyed. Naast het commerciële denim aanbod is er ook een stoere twist in de Para Mi collectie, te vinden in de Vintage P-Denim en Vintage Color Denim.

De collectie van Para Mi is deze winter bij verschillende gelegenheden te bekijken. Het is één van de merken die de deuren opent tijdens de Lijnden Fashion Tour (24/25 januari), maar belangstellenden zijn ook welkom in de nieuwe showroom. Sinds 1 januari is deze te vinden aan de Sloterweg 303F in Badhoevedorp, op een steenworp afstand van de oude showroom en het hoofdkantoor.


Info: www.para-mi.com tel: 020-8110334