TOP

Mac Jeans: emotionele reis van essentiële invloed op de collectie

Met de nieuwe collectie gaat Mac op een emotionele reis om zichzelf te vinden. Onder de benaming Emotional Traveler wordt de surrealistische ervaring van stilstand, fysieke afstand en het verlangen naar sociale nabijheid verwerkt

Dit, samen met het verlangen naar liefde en gezelschap, maar ook naar optimisme en hoop, is van essentiële invloed op de collectie. Mac wil hiermee een positieve levenshouding overbrengen. De focus van de gehele collectie ligt op authenticiteit, gemak en comfort.

In de Denim Spirit collectie presenteert Mac in de herfst en winter van 2021 diverse stijlen en materialen, want Mac ziet dat de blauwe stof meer in trek is dan ooit. Datzelfde geldt voor duurzaamheid. Onder het motto ‘Samen kunnen we onze blauwe planeet redden’, kiest Mac voor zowel duurzame materialen als innovatieve verfmethoden. Hiervoor wordt klei of organisch restmateriaal gebruikt.

In het denim segment worden nonchalance en comfort steeds belangrijker met elastische en zeer comfortabele jeans die zowel thuis als op kantoor kan worden gedragen. Dat ook Mac ziet hoe de wereld om ons heen verandert, blijkt uit MAC@Home 24/7. Deze thuis-kantoorgarderobe is positief en smart casual. Het hoogtepunt is een kleine gebreide capsule genaamd Weekend Vibes. Hierin biedt Mac twee tops met twee verschillende broekstijlen. De materialen van de combinaties zijn knus en casual, perfect om 24/7 te dragen dus.


Info: www.mac-jeans.nl,  073-5111120