TOP

Cambio: alles wat nieuw en anders is functioneert

Het Duitse merk Cambio heeft samen met Röling Import er veel aan gedaan om klanten uit de brand te helpen. Orders werden geannuleerd en de wintercollectie werd omgezet naar een kleine capsulecollectie op een later tijdstip

Het gevolg was weliswaar een geplande min, maar hierdoor werden klanten niet overstelpt met te veel goederen. De huidige doorverkopen hebben geleerd dat alles wat nieuw en anders is, functioneert. Dit is goed terug te zien in de nieuwe collectie voor herfst-winter 2021. De grootte van de collectie werd aangepast en bestaat uit aansprekende thema’s die de klant moeten overtuigen. De verandering in silhouetten zal daarbij voor nieuwe koopimpulsen zorgen.

Overdreven netjes  gekleed zijn we niet meer, maar toch verkocht Cambio deze winter veel broeken van kunstleer en carrot jeans. Stoere joggers en trainingsbroeken waren er ook en zullen weer deel uitmaken van de herfst-wintercollectie 2021. Daarbij zorgt Cambio voor vrouwelijke details in knopen, borduursels en labels, want sexiness is voor Cambio belangrijk in elke broekencollectie. Datzelfde geldt voor duurzaamheid. Het merk kiest voor ‘groener’ katoen en gerecycled polyester. De denim-artikelgroep is bovendien GOTS-gecertificeerd.


Info: roling-import.nl, 020-6103355