TOP

Papillon nieuwe partner Nationale Ballet

Danskledingmerk Papillon mag zich in 2010 'Partner van Het Nationale Ballet' noemen. Zo staan de dansers van het ballet model in de nieuwste fotocampagne van het danskledingmerk.

Het Nationale Ballet is Nederlands grootste en meest gerenommeerde dansgezelschap. Dansmerk Papillon bestaat sinds de jaren vijftig, heeft zeven eigen winkels in Nederland en levert danscollecties aan sportzaken. “Een samenwerking ligt erg voor de hand, maar al die jaren is die match er om een of andere reden nooit geweest”, zegt Chantal Janssen, algemeen directeur van Papillon, in een persbericht. “Maar toen we eenmaal hadden besloten om deze stap te zetten, was er ineens een hele leuke klik.”

Fotoshoot

Het eerste resultaat van de samenwerking met Het Nationale Ballet is de fotoshoot met ballerina Samantha Mednick voor Papillon, die plaatsvond in de catacomben van Het Nationale Ballet in het Muziektheater in Amsterdam. Hierbij wordt niet alleen de danskleding in beeld gebracht, maar ook outfits voor bijvoorbeeld yoga en fitness. Het Nationale Ballet stelt niet alleen dansers beschikbaar voor de fotoshoots van Papillon, maar de dansers kunnen bijvoorbeeld ook worden betrokken bij het ontwikkelen en testen van nieuwe producten.

Nieuwe showroom

Het jaar 2010 belooft in nog meer opzichten een mooi jaar te worden voor Papillon, want directeur Chantal Janssen viert dit jaar haar tienjarig jubileum als eigenaar van het merk. Verder is op 18 januari tijdens de Preview de opening van een nieuwe showroom in het Brandboxx Sports Business Center in Leusden. De nieuwe showroom B18 is gunstiger gelegen dan de oude showroom en is ingericht volgens de nieuwe Papillon look&feel. Nieuw in 2010 is ook het beeldmerk van de merknaam met een abstracte afbeelding van een vlindertje. Daarnaast is Papillon op dit moment in gesprek met enkele bekende Nederlanders die het merk in het nieuwe jaar onder de aandacht zullen brengen.

T: 020 – 626 31 35

M: sales@lepapillon.net

W: www.lepapillon.net