TOP

Outdoor is in trek

De internationale vakbeurs voor de sportbranche 'Outdoor' staat weer voor de deur. Uit alle hoeken van de wereld zullen bezoekers en exposanten van 14 tot en met 17 juni neerstrijken in het Duitse Friedrichshafen aan de Bodensee.

Buiten sporten is een trend en daar profiteert de outdoor industrie optimaal van. De opvallende groei de afgelopen jaren in de verkoop van outdoor producten zal hoogstwaarschijnlijk blijven. Het gevolg? De aandacht voor Outdoor 2011 is groter dan ooit. Inmiddels hebben al meer dan 660 exposanten zich aangemeld uit 38 verschillende landen. De Outdoor organisatie ziet dit jaar een run op de klimzalen B2 en B3. “Bezoekers kunnen zich verheugen op een uitgebreid aanbod op het gebied van klimmen en alpinisme”, aldus Outdoor project manager Stefan Reisinger.

Nieuwe exposanten

De ceo van Messe Friefirchshafen, Klaus Wellman, is met de bevestiging van alle toonaangevende merken voor de 18e editie van Outdoor in zijn sas. “Dit jaar zien we voor het eerst enkele gerenommeerde merken op de beurs met hun eigen stand. Zo geven de Amerikaanse kleding- en schoenenfabrikant Pearl Izumi en Adidas Eyewear acte de présence.”