TOP

Opvallend: Johan Derksen start eigen kledinglijn

Een merkwaardig nieuwtje: Johan Derksen krijgt een eigen kledinglijn. In 2005 werd de presentator van het populaire voetbalprogramma Voetbal International nog verkozen tot slechtst geklede man.

Rock ‘n’ roll, dat is het grote thema van de collectie die Johan Derksen maakt. Of liever gezegd, laat maken want zelf zal hij niet achter de ontwerptafel gaan zitten. De collectie bestaat uit een beperkte oplage 300 dassen, blazers en T-shirts en zal online te koop zijn. Wanneer is nog onduidelijk, want de website moet nog officieel worden gelanceerd.

Slecht gekleed
Uiteraard is er kritiek op het nieuws dat Derksen met een eigen kledinglijn start. In 2005 werd de tv-presentator nog terecht uitgeroepen tot slechts geklede man. Inmiddels pimpt hij zijn outfit met kleurrijke accessoires en af en toe verschijnt hij in een opvallend, kleurrijk geprint pak van Hans Ubbink. Rock ‘n’ roll noemt Derksen zijn stijl: “Ik heb een mening over alles en iedereen, dus ik ben de laatste die mag piepen als anderen van mening zijn dat ik de slechtste kledingsmaak van Nederland heb. Mijn vrouw schudt regelmatig haar wijze hoofd als ik ‘s morgens met kanariegele of vuurrode schoenen naar mijn werk ga. Dat is de rock ‘n’ roll in mij.”