TOP

Ontfront en Nuzyn openen winkel Independent Fashion

Mannenmodelabel OntFront en de pop-up store Nuzyn gaan samen een winkel openen. Vanaf donderdag 28 mei is kan er geshopt worden in de Independent Fashion store aan de Bergstraat in Amsterdam.

Bij Independent Fashion is zowel de collectie van het mannenmodelabel OntFront als dat van Nuzyn te koop dat bestaat uit vrouwen- en mannenmode, accessoires, magazines en schoenen van onafhankelijke ontwerpers als Harvey Bouterse, Sanne Karssenberg, Jeroen van Tuyl, Geoffry B. Small, Karel Faber en Slow and Steady Wins the Race. OntFront geeft op eigenzinnige wijze invulling aan het grijze gebied tussen casual en chique met ontwerpen die het midden houden tussen streetwear en klassiek maatpak. Denk dan aan een kruising tussen een baseball jack en een blazer. Ontfront heeft inmiddels drie collecties op naam en wordt op verschillende plekken binnen en buiten Nederland verkocht. Independent Fashion is de enige plek waar de gehele collectie te koop is. Prijzen variƫren van 100 tot 150 euro.

Independent Fashion is vanaf 28 mei open op woensdag t/m zaterdag van 10.00 tot 19.00 uur donderdag van 10.00 tot 21.00 uur.