TOP

Noppies lanceert jeans voor zwangeren

Jeans is vaak het eerste kledingstuk dat niet meer comfortabel zit als het lichaam verandert door de zwangerschap. Daar speelt Noppies op in met het nieuwe Noppies Maternity Denim.

De Maternity Denim van Noppies is vanaf april 2011 verkrijgbaar bij de Noppies brandstores, de Noppies Mama verkooppunten en online op http://www.noppies.com/.

Het gaat om een complete denim collectie bestaande uit twee denim rokjes en zeven jeansmodellen. Deze variëren van trendy boyfriendfits en skinnies tot een klassieke regular. De wassingen lopen uiteen van de stoere destroyed en frisse cleane materialen, waarmee Noppies Maternity Denim geschikt is voor elk seizoen. Winkelverkoopprijzen lopen van 59 tot 89 euro.

Restyling Noppies bodyfashion
Noppies had al een bodyfashionlijn voor zwangeren. Deze is voor dit seizoen gerestyled op verschillende punten. De collectie staat bestaat uit drie verschillende series: een basic, een seamless en een prachtige fancy lingerielijn. Naast de nieuwe verpakkingen voor de Seamless collectie met een verleidelijk afgebeelde zwangere, is er hard gewerkt aan verbeteringen in pasvorm en productaanbod.

Cupmaten zijn nu verkrijgbaar tot G, er zijn zowel padded als unpadded modellen verkrijgbaar en de nursing clip (voor borstvoeding) is nog makkelijker

in gebruik. Naast een fancy lingerielijn is er een basicscollectie in polyamide die onder alle kleding draagbaar is en comfortabel moet zitten. Noppies bodyfashion wil haar producten voortdurend aanpassen aan de laatste inzichten van lactatiekundigen. Prijzen van Noppies bodyfashion liggen tussen 15 en 43 euro.