TOP

Nominaties voor de publieksprijs Beste zelfstandige winkel

De tien genomineerden voor de Publieksprijs Beste Zelfstandige Winkel zijn bekend. Opvallend is het grote aandeel modewinkels: Smit Mode, Van Tilburg Mode en Sport, Roetgerink Mode en Ballegooyen Mode zijn allevier genomineerd.

Het regent momenteel persberichten met genomineerden voor de Retail Jaarprijs, die de prijzen heeft verdeeld in vier hoofdprijzen: een vakjuryprijs voor Beste Zelfstandige Winkel, een vakjuryprijs voor Beste Winkelketen, de publieksprijs Beste Zelfstandige Winkel en de publieksprijs Beste Winkelketen. Om het nog overzichtelijker te maken zijn er daarnaast nog een aantal kleinere deelprijzen te verdelen, zoals de Leukste winkel om bij te werken.

Voor de publieksprijs Beste Zelfstandige Winkel werkt de Retail Jaarprijs samen met De Telegraaf, die afgelopen weekend bekend maakte welke tien van de 109 genomineerden over zijn gebleven.

Uit de modebranche zijn het Smit Mode, met 14 winkels in de regio Rotterdam, Roetgerink Mode en Schoenen uit Enter, Ballegooyen Modes uit Dussen en Van Tilburg Mode en Sport uit Nistelrode, dat al twee keer eerder de publieksprijs won.

Via de website kan tot en met 1 november gestemd worden op de favoriete winkel en wie uiteindelijk volgens het publiek de Beste Zelfstandige Winkel is, wordt op 5 november bekend gemaakt op het Retail Gala.