TOP

Nieuwe vrouwenmodemerk Aveau: minimalistisch en stoer kan óók vrouwelijk zijn


Aveau, het Nederlandse, minimalistische kledingmerk dat vrouwen wil inspireren hun innerlijke schoonheid naar buiten te brengen lanceert eerste collectie.

Aveau begon in 2017 als webshop dat allerlei merken verkocht, met als doelstelling de meest succesvolle producten te gebruiken als inspiratie voor een eigen lijn. Al snel kwam naar voren dat er behoefte is aan minimalistische, stoere kleding waar puurheid en vrouwelijkheid een grote rol krijgt. 

Minimalistisch en stoer kan óók vrouwelijk zijn

Het resultaat is een eerste collectie waar de zachte, vrouwelijke kant wordt gecombineerd met stoere, minimalistische lijnen. Nieuwe collecties worden vier keer per jaar mid-season uitgebracht, om het tegendraadse en eigenzinnige karakter van het label te benadrukken. Inspiratie voor nieuwe collecties vindt het merk in opkomende trends, gecombineerd met persoonlijke herinneringen waar puurheid en eenvoud centraal staan. 

“Gelukkige herinneringen zijn vaak eenvoudig en puur. Dat proberen we te laten terugkomen in onze designs. Het accent ligt daarbij op minimalisme en oog voor detail”, vertel oprichter en artdirector Sammy Kalksma.

Het resultaat laat niet op zich wachten. Aveau is inmiddels online een succes en ook in meerdere winkels te koop. Het merk krijgt positieve feedback op het toch enigszins onorthodoxe besluit om zich te concentreren op de kunst van het weglaten. less is more.


Aveau l E: info@aveau.eu l T: +31 653 32 36 38 l W: www.aveau.eu

 

Aveau 2019 Advertorial 1

Aveau 2019 Advertorial 2

Aveau 2019 Advertorial 3

Aveau 2019 Advertorial 4

Aveau 2019 Advertorial 5