TOP

Nieuwe multifunctionele Runnersworld-vestiging houdt open weken

Utrecht is sinds een paar weken een bijzonder hardloopadres rijker. In Stadion Galgenwaard opende Runnersworld Aart Stigter-Utrecht eind februari zijn deuren voor het publiek. Om de opening te vieren zijn er van 7 t/m 14 maart open weken, met veel bijzondere acties.

Zo zal Aart Stigter, oud Nederlands Marathon Kampioen, iedere dag om 13.00 uur een inloop hardloopspreekuur houden. Hier kunnen lopers van alle niveaus terecht over vragen die met hardlopen te maken hebben.

Runnersworld Aart Stigter-Utrecht is de 24ste vestiging van Runnersworld in Nederland. Met een vloeroppervlak van 360 vierkante meter, 220 voor de winkel en 140 voor overige activiteiten, is dit de grootste hardloopspeciaalzaak van Utrecht en omgeving. De jongste vestiging is te vinden op een unieke locatie, vlakbij de hoofdingang van Stadion Galgenwaard, de thuisbasis van FC Utrecht. “Dit is een heel goede plek”, zegt Aart Stigter, die in 1994 Nederlands Kampioen werd op de marathon. “Als je linksaf gaat, loop je zo de stad in en als je naar rechts loopt, kom je in een mooi poldergebied. Bovendien kent iedereen Stadion Galgenwaard. Een betere plek in Utrecht is er niet.”

Runnersworld Aart Stigter-Utrecht is meer dan een winkel in hardloopkleding, -schoenen en accessoires. Naast de winkel is hier namelijk ook Aart Stigter running B.V. gevestigd. Onder deze naam worden hardloopactiviteiten georganiseerd als clinics, het maken van individuele trainingsschema’s, hardloopvakanties en bedrijfstrainingen. In de aparte ruimte naast de winkel kunnen deelnemers aan loopgroepen zich omkleden en douchen. Klanten kunnen hier bovendien terecht voor deskundig advies van bijvoorbeeld een fysiotherapeut of een diëtist. Dit deel van de hardloopspeciaalzaak wordt half maart in gebruik genomen. “We bieden een totaalconcept op het gebied van bewegen, sport en gezondheid. Consumenten stellen het op prijs dat ze op één plek op alle fronten geholpen kunnen worden”, zegt Aart Stigter.