TOP

Nieuwe kledingmerken in Designer Outlet Roermond

Designer Outlet Roermond heeft het winkeloppervlak uitgebreid met ruimte voor 35 nieuwe kledingwinkels. Deze worden voornamelijk ingevuld met jonge en sportieve kledingmerken, zoals Desigual, Guess, Mexx, Moncler, O'Neill en True Religion.

Het McArthurGlen Designer Outlet Roermond opent op 18 augustus 2011 officieel de derde fase, waarmee het winkelaanbod vergroot wordt met 35 nieuwe winkels. Het aanbod in deze nieuwe Fashion Street is jong en sportief. Er komen outlets van bijvoorbeeld het Spaanse cultlabel Desigual, board- en strandmerk O’Neill, kinderkledingmerk Vingino en jeanslabel True Religion. Maar ook Mexx, Guess, River Woods, Converse, Gant Shoes, Calvin Klein Collection, Moncler, Navyboot, Trussardi en Windsor Women nemen er hun intrek. Ook verhuizen er een aantal bestaande huurders van het outletcenter naar een groter pand in deze straat, zoals Burberry, Strenesse en Fossil.

Beste outletcentrum

Designer Outlet Roermond is eigendom van McArthurGlen en telt straks 150 winkels. Het outletcentrum opende in 2001 de deuren en werd in 2009 uitgeroepen tot de best presterende outlet van Europa. Afgelopen jaar trok het 3,8 miljoen bezoekers.