TOP

Komen en gaan in de sportbranche

Vertegenwoordigers die komen en gaan, merken die uitbreiden en nieuwe managers. De sportbranche is altijd in beweging. Een overzicht van de laatste verschuivingen.

Nieuwe vertegenwoordiger voor Lowe Alpine

Tijdens de Outdoor beurs in Friedrichshafen konden klanten al kennis maken met Jochem Uitdewilligen, de nieuwe vertegenwoordiger van Lowe Alpine. Met de komst van de 28-jarige is het verkoopteam van Lowe Alpine compleet en klaar voor de uitdagingen die de recente acquisitie van het merk door Equip Outdoor Technologies met zich meebrengen. Jochem heeft een aantal jaren bij defensie gewerkt en daarna een opleiding tot docent afgerond. Hij zit graag op een mountainbike, beklimt bergen en heeft de afgelopen vier jaar verkoopervaring opgedaan bij buitensportspecialist Kathmandu Utrecht.

Social media expert voor Inside Brands
De afgelopen 4,5 jaar heeft Wesley van Hoof onder andere als JR Brand Manager voor het Nederlandse modemerk Van Gils gewerkt. Sinds 15 juni 2011 is Wesley fulltime werkzaam op de marketingafdeling van Inside Brands. Wesley gaat zich hier bezig houden met Social Media en zal samen met marketing collega Femke Kahlert de overige marketing en communicatie verzorgen van de merken Pro Kennex, Mizuno, Rossignol, Tecnifibre, Sail Racing, TBS, Trezeta, Sells en Mitre die onder Inside Brands vallen.

Mizuno verkoopteam is compleet
Na even in een overbruggingsperiode te hebben gezeten, is het Mizuno verkoopteam van Inside Brands inmiddels weer helemaal op volle sterkte. Vanaf 1 augustus wordt het team aangevuld met Jan-Ronald Wigarda die het rayon Midden en Noordoost Nederland voor zijn rekening gaat nemen. Jan-Ronald heeft de afgelopen zeven jaar als filiaalmanager gewerkt bij Intersport de Leeuw in Sneek. Daarvoor was hij vijf jaar werkzaam als vertegenwoordiger in de schaats- en skeelerwereld. Gecombineerd met zijn ervaring als topsporter maakt dit van Jan-Ronald een mooie aanvulling op het Mizuno verkoopteam.