TOP

Nieuwe agenten voor Part Two en Soaked in Luxury

IC Companys heeft de verkoop van de vrouwenmodemerken Part Two en Soaked in Luxury voor de Benelux ondergebracht bij agenten. Fashion Today! Agencies neemt de verkoop van Part Two over en Bodewes Fashion is de nieuwe agent voor Soaked in Luxury.

Fashion Today! Agencies uit Brasschaat in België deed sinds 1 januari 2013 al de verkoop van Inwear, dat ook uit de stal van IC Companys komt. “Die samenwerking bevalt goed. We hebben wel onze input gegeven voor verbeteringen van het merk, met name collectie-technisch”, zegt Patrick van Pinxten, directeur van Fashion Today! “Dat is goed opgepakt en we zijn sterk groeiende met bestaande klanten en nieuwe relaties. Daarom voelden we ons genegen om nu ook Part Two op te nemen.”

Uitbreiding verkooppunten

Inwear heeft momenteel circa 50 verkooppunten in Nederland en Part Two op 40. Deze aantallen wil de nieuwe agent uitbreiden. Fashion Today! is ook agent van de merken Repeat, DTLM, Fraas, Sweet Years en Custo.

Bodwes Fashion

De verkoop van het merk Soaked in Luxury heeft IC Companys ondergebracht bij Bodewes Fashion in Almere, dat ook agent is van Deense merken als Nü by staff-women, B-jeans, Nör-Denmark en In Front. Soaked in Luxury zit kort op de markt en levert ook uit voorraad.

Nieuwe strategie

IC Companys werkt aan een nieuwe strategie. Eerder dit jaar verkocht het Deense modebedrijf de merken Jackpot en Cottonfield aan retailbedrijf Coop. Het bedrijf wil enerzijds focussen op premium merken en anderzijds op het middensegment. IC Companys is ook eigenaar van de merken Tiger of Sweden, By Malene Birger, Designers Remix, Peak Performance, Matinique en Saint Tropez.