TOP

Nieuw Nederlands damesmerk: Bella Hoya

Nederland is met Bella Hoya een milieubewust dameslabel rijker.

De lancering van Bella Hoya vindt plaats tijdens de 31e editie van de Modefabriek op 17 en 18 juli aanstaande. De kleding van Bella Hoya is opgebouwd uit zorgvuldig geselecteerde, duurzame materialen waaronder organisch katoen. 

Collectie
De voorjaarscollectie van 2012 bestaat uit jersey tops, vestjes en jurkjes die onderling makkelijk te combineren zijn. Het kleurenpalet bestaat uit een mix van vergrijsde tinten, aangevuld met frisse witten en seizoenskleuren. De kleding is vrouwelijk en sexy, maar altijd comfortabel en kenmerkt zich door fijne details. In totaal omvat de collectie zo’n vijftig kledingstukken en accessoires. De verkoopprijzen liggen in het middenhoge segment.

Natuur
Bella Hoya richt zich op kwaliteit en duurzaamheid. Ook de naam van het label heeft een link met de natuur. Deze komt van de hoya bella-plant, een op het eerste gezicht eenvoudig tropisch plantje dat tijdens de bloei verfijnde en delicate bloemetjes blijkt te dragen. Die verfijning en ingetogenheid wil het dameslabel graag in de collecties terug laten komen.  info@bellahoya.nl