TOP

Mydress breidt uit naar Duitsland

Mydress is voortaan tweetalig want de webwinkel gaat de Duitse markt bedienen. "De Duitse mode-industrie is sterk ontwikkeld en biedt goede doorgroeimogelijkheden", aldus oprichter Gaby Kloekke.

“Het is tijd om met Mydress weer een stap vooruit te maken”, aldus oprichter Gaby Kloekke in een persverklaring. “Onze geheel vernieuwde website is overzichtelijk en biedt een ruime keuze aan jurkjes voor verschillende gelegenheden. Er zijn nieuwe rubrieken zoals “Get the Look”. Deze geeft de bezoekers inspiratie en een Mydress look die gebaseerd is op de laatste trends.”

Elke maand wordt er een nieuw merk geïntroduceerd. Zo vind je op dit moment bij Mydress drie verschillende merken: Brandish, Hip & Chic en jurken van Lily’s Closet. Labels die goed aansluiten bij het concept van Mydress. Jurkjes van gevestigde en upcoming labels worden elke maand aan onze collectie toegevoegd.

Een andere nieuwe ontwikkeling van Mydress is, dat deze voortaan tweetalig is om ook de Duitse markt te bedienen. Mydress is sinds kort eigenaar van Mydress.de. “De Duitse mode-industrie is sterk ontwikkeld en biedt goede doorgroeimogelijkheden.”