TOP

Mustang opent winkels in Duitsland

Mustang opent het komende jaar zes winkels in Duitsland. Snelle expansie met winkels is een van de hoofddoelen van het onlangs gereorganiseerde bedrijf. Momenteel zijn er 38 Duitse winkels.

Jeansmerk Mustang heeft flinke expansieplannen in Duitsland, waar momenteel 29 eigen winkels zijn en 9 franchisewinkels. Afgelopen voorjaar opende er nog een flagshipstore in Frankfurt. Dit voorjaar openen er 4 winkels en in het eerste half jaar van 2010 komen er 2 eigen winkels bij en 2 franchisewinkels. Mustang heeft een grote herstructurering achter de rug met als hoofddoel het volledig verticaliseren van het bedrijf en snel expanderen met winkels.

In Nederland moet Mustang ook weer flink gaan groeien, maar er staan nog geen winkelopeningen gepland. In Nederland heeft het bedrijf ook de nodige veranderingen en personeelswisselingen achter de rug. Onlangs nog verliet Marco Rellum, sinds oktober  verantwoordelijk voor de verkoop in Nederland, het bedrijf voor een functie bij Cars Jeans. Rob Wegerif, die sinds 1 januari in dienst is als account manager, is voorlopig het aanspreekpunt voor Mustang Jeans Nederland.