TOP

MODINT en Interpolis Kredietverzekeringen slaan handen ineen

Modint heeft met Interpolis Kredietverzekeringen een samenwerking opgesteld voor relaties van de Rabobank. Door de handen ook met kredietverzekeringen ineen te slaan, wordt het voor deze bedrijven mogelijk om binnen hun Interpolis verzekeringspakket de MODINT Branchepolis te gebruiken.

Directeur van Interpolis Kredietverzekeringen Theo van Dijk zegt hierover: “Het MODINT creditmanagement-concept kenmerkt zich door branche expertise. Vanuit haar kennis van de bedrijfstak en database weet MODINT de kredietwaardigheid van de Nederlandse bedrijven in de mode-, interieur-, tapijt en textielbranche goed in te schatten. Dit stelt ons in staat om de dekking voor onze verzekerden beter op maat te maken.”

Wat houdt het in?
Theo van Dijk: “Wanneer debiteuren de facturen niet betalen, kunnen ondernemers met een MODINT Branchepolis terugvallen op de incassodienstverlening van MODINT. De creditmanagers van MODINT doen vervolgens hun uiterste best om de vordering betaald te krijgen. Maar blijkt dat de afnemer nog steeds niet betaalt of zelfs failliet gaat, dan keert Interpolis de schade uit.”