TOP

Modefabriek: de drie opvallendste outfits

Casual, dat was de kledingstijl van de gemiddelde Modefabriek-bezoeker. 'Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg', leek het motto afgelopen zondag 22 en maandag 23 juli in de Amsterdamse Rai. Toch sprongen er een aantal outfits tussenuit:

Jeans en chino’s met T-shirts, overhemden met een jasje: zo zag de gemiddelde beursbezoekers in de Department Hall er uit. Outfits zoals je die op de Pitti Uomo in Florence ziet, zul je hier niet snel in grote getale tegenkomen. Toch durfde een enkeling zich gewaagder te kleden, zoals de mannen van Cavallaro. Brandmanager Frank Bloemberg vertelt over de combinatie: “Een blauw jasje met daaronder een fel gekleurde broek: dat is dé outfit voor zomer 2013.  Onze look is dandy met de accessoires en de opgerolde broekspijpen.”

Ivo van Deyzen van het merk Good People hees zich in een korte blauwe broek met een zeegroen jasje op advies van collega Nicole van den Huijsen. Bij de laatste outfit draait het om de tattoos en chiwawa, gewoon een opvallende combinatie.

Volg mannenmoderedacteur Lideweij Bosman op Twitter voor meer outfits en trends.