TOP

Mizuno: Precision Fit Online

De virtuele wereld blijft doordraaien en ook Mizuno staat op dat gebied niet stil. Om kennis, ervaring en expertise online te delen met de hardloper, komt Mizuno met Precision Fit Online.

Hoe ga je te werk als je nieuwe hardloopschoenen wilt aanschaffen? Hoe weet je of je extra stabiliteit nodig hebt, extra demping of extra ondersteuning? En zo ja, waar dan? De beste manier om hier achter te komen, is een bezoek brengen aan de hardloopspecialist voor een persoonlijk advies. Is dat niet meteen mogelijk, maar wil je je wel voorbereiden, dan is er voortaan Mizuno Precision Fit Online.

 

Mizuno Precision Fit Online is een online tool om vast te stellen wat voor looptechniek en lichaamsbouw je hebt. Volgens Mizuno helpt de tool je om de schoen te vinden die perfect bij je past. Meer gedetailleerd komt de Precision Fit Online neer op een serie zelftests die je thuis, achter de computer, kan uitvoeren. De tests kijken naar alles. Van je lengte en gewicht tot de hoogte van je voetboog en van de vorm van je benen tot de drukpunten tijdens het lopen.

Precision Fit Online is te vinden op www.mizuno.nl.