TOP
1

Minimalistische Elegantie en Duurzaamheid: Ontdek Liviana Conti’s Stijlvolle Collectie

Het Italiaanse Liviana Conti staat bekend om haar minimalistische elegantie, aangenaam draagcomfort en duurzame materialen. Wat begon als een inventieve knitwear-collectie, groeide uit tot een sterke, allesbehalve flamboyante collectie voor de zelfbewuste vrouw.

Door bewust te kiezen voor hoofdzakelijk natuurlijke materialen, zet deze collectie ook extra in op duurzaamheid. Dit zijn geen stuks voor één seizoen maar om lang plezier van te hebben, elke keer opnieuw. Wol, kasjmier, viscose, zijde en popeline zijn vaste waarden voor Liviana Conti voor een langdurig draagcomfort.

Want wie voor Liviana Conti kiest, kiest voor een ontspannen en niet geforceerde elegantie, voor wellness en comfort. Het is voor de vrouw die weloverwogen keuzes maakt en waarde hecht aan duurzame kwalitatieve mode. Noem de collectie gerust “relaxed dressed-up” want dat dekt de lading nog het meest. Aangevuld met schoenen, tassen en accessoires die helemaal in dezelfde lijn liggen, ben je klaar om te doen waar je blij van wordt.

Voor een afspraak, verkooppunten in de Benelux of samenwerkingen kan je Amoda contacteren.

E-mail: annikvanhove@amoda.be
Telefoon: +32 (0)3 289 95 75
Instagram: amoda_fashionantwerp