TOP

Milo Coats overgenomen

Frans van Buuren en Leo Holwerda hebben Milo Coats en het moederbedrijf Confectiefabriek B. Theunissen overgenomen. Met de overname zijn vennootschapen betrokken in Nederland, Duitsland, België en Polen en in totaal werken er ruim 220 mensen.

De oorspronkelijke onderneming is gestart in 1951 door de ouders van de laatste eigenaar
Ben Theunissen die zijdelings nog bij het bedrijf betrokken zal blijven als adviseur.

“Na 37 intensieve en mooie jaren, is het tijd om het stokje over te dragen aan een nieuwe generatie ondernemers.” aldus Theunissen.

Confectiefabriek Theunissen is al decennia lang gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van damesjassen onder het label Milo Coats. Klanten zijn warenhuizen, grootwinkelbedrijven en vrouwenmodezaken in voornamelijk Nederland en Duitsland.

De nieuwe eigenaren
Frans van Buuren heeft 30 jaar ervaring in de modebranche. Hij zat onder meer in de directie van Bijenkorf en hij was verantwoordelijk voor het opzetten van het sportfashionmerk Protest. Binnen Milo Coats zal zijn focus liggen op de merk- en productpropositie.

Leo Holwerda begon als investment manager voor participatiemaatschappijen en heeft zich ontwikkeld tot ondernemer. Holwerda zal zich voornamelijk richten op de financiële en operationele organisatie van het bedrijf, waaronder de eigen productiefaciliteit in Polen.