TOP

Mijn shop is top – Naron Underwear

In deze nieuwe bodyfashion-rubriek gaat Textilia langs bijzondere lingeriewinkels. Want wat maakt hun shop zo top?

‘Na’ komt van Nathalie en ‘Ron’ is afgeleid van Sharon. Samen besloten deze twee zussen 13,5 jaar geleden om een lingeriewinkel te beginnen die ook de vollere vrouw een aantrekkelijk lingerieassortiment biedt.

Groot succes
Anno 2010 heeft die keuze hen geen windeieren gelegd. In het winkelhart van Breda zijn de twee inmiddels trotse eigenaressen van een succesvolle lingeriezaak (met de focus op grote cupmaten), een winkel voor bovenmode in grote maten en een uitgebreide webwinkel. Nathalie: “Waarom juist onze lingerieshop zo top is? Het klinkt misschien een beetje arrogant, maar wij hebben een uniek aanbod aan lingerie en badmode met grote cupmaten. In de eerste instantie richtten we ons alleen op grote maten, maar we ontdekten dat er vooral veel vraag was naar smalle omvang in combinatie met grote cupmaten. De laatste paar jaar heeft de zwaardere vrouw onze winkel gelukkig ook ontdekt.”

Enorme eer
Naron Underwear gaat prat op hun professionele advies aan de klanten. Dat wordt dan ook erg gewaardeerd, gezien de vaste klantenkring die vanuit heel Nederland de winkel weet te vinden. Maar er zijn nog veel meer redenen waarom juist hun winkel in deze rubriek staat. “We zijn uitgenodigd door het prestigieuze Salon de la Lingerie om in Parijs presentaties te geven. Dat vinden we natuurlijk een enorme eer,” vertelt Nathalie. Alsof dat niet genoeg was koos In de Mode de lingeriezaak onlangs tot mooiste winkel van Nederland. Nathalie: “Je bedenkt een eigen concept en je hoopt vervolgens dat dit wordt opgemerkt. Maar dat het op zo’n manier bekroond wordt, dat is in één woord: kicken!”

Meer zien van Naron? Ga dan naar:

Naron Underwear en Naron Fashion (bovenmode)
Veemarktstraat 47/60
4811 ZD Breda
076-5140778/076-5300041