TOP

Mieke van Deursen wint award ‘What’s Going on in Retailing’

Mieke van Deursen, de algemeen directeur en mede-eigenaar van Shoeby, heeft donderdag op het retailcongres 'What's Going on in Retailing', een prijs gekregen.

Tijdens het jaarlijkse retailevenement ‘What’s going on in Retailing?!‘ is Mieke van Deursen geëerd voor haar uitzonderlijke ondernemersprestaties en haar grote bijdrage aan de Nederlandse fashion retail. De aan dit congres verbonden Retail Award is volgens de organisatie ‘een eresaluut van alle congresdeelnemers aan een Nederlandse retailer’. Van Deursen ontving de award, een bronzen beeld ontworpen door Ruurd Hallema, uit handen van CBW-Mitex voorzitter Jan Meerman.

Het bedrijf Shoeby, dat bestaat uit de franchiseketens Shoeby en Lake Side, werd in 1981 opgericht door John en Mieke van Deursen. Met 225 winkels door heel Nederland en België is de formule Shoeby Fashion een van de snelst groeiende modeketens van Nederland.

Tijdens het congres had Retail24 een gesprek met Mieke van Deursen over het winnen van de award:

Either scripts and active content are not permitted to run or Adobe Flash Player version 10.0.0 or greater is not installed.

Get Adobe Flash Player