TOP

Mexx kiest voor iconische looks in de herfst-wintercollectie 2022-2023

Mexx kiest voor iconische looks in de herfst-wintercollectie 2022- 2023. De eerste drop is ‘Icons of Love’ – en dan is de eerste kleur die in ons opkomt natuurlijk rood.

We zien gepassioneerde rode tonen met een vrouwelijke touch. De felle kleuraccenten zorgen voor dat extra beetje fun. Wie de verschillende stijlen mixt en matcht, ontdekt focussets met een stadse en free-spirited uitstraling. De tweede drop ‘Natural Icons’ laat de zachtere, natuurlijke kant van Mexx zien. In dit thema zoekt het merk de balans tussen het mixen van dierenprints en natuurlijke tonen. Deze drop bestaat uit items met een tijdloze uitstraling en klassieke details. Geïnspireerd op de iconische afbeeldingen van de Mexx-campagnes uit de jaren tachtig, brengt het merk mysterieuze looks in mooie donkere tonen in de laatste drop ‘Mysterious Love’. Van party-outfits met een casual-chique touch, naar warme bovenkleding om het koude weer te trotseren.

Info: petros.lympertas@mexx.com, 06-55448973 (Petros Lympertas), bente.vanbroekhoven@mexx.com, 06-21223234 (Bente van Broekhoven)