TOP

Meer profijt uit je website met de cursus Schrijven voor Google

Wist je dat 98% van de internetters gebruik maakt van zoekmachines? Natuurlijk wil je met je site of webshop bovenaan de zoekresultaten verschijnen en de bezoeker naar jou site halen. Zoekmachine-optimalisatie is daarom voor jou als modeprofessional een noodzakelijk proces.

Door een aantal tips en trucs toe te passen op je site kun je de concurrent voorblijven op Google. Eén truc is de indexeerbaarheid van je website.

Indexatie
Is jouw site goed te indexeren door zoekmachines als Google? De indexeerbaarheid is heel belangrijk voor de vindbaarheid van je site. Indexatie is daarom een belangrijk onderdeel van zoekmachine-optimalisatie. Een tip voor het verbeteren van je indexeerbaarheid: zoekmachines als Google lezen alleen teksten. Logo’s, buttons, afbeeldingen, video- en audiofragmenten, flash en cookies worden niet door zoekrobots herkend. He is daarom belangrijk dat je je op tekst focust in plaats van beeld. Plaats ook geen tekst in een afbeelding. Zoekrobots lezen deze tekst niet maar zien alleen de afbeelding.

Meer componenten
Maar met alleen het verbeteren van de indexeerbaarheid kom je er niet. Ook je linkbuilding en inhoudsoptimalisatie zijn belangrijk voor optimale vindbaarheid. Wist je bijvoorbeeld dat een goede titel veel belangrijker is dan het gebruik van een juiste link in je tekst?

15% vroegboekkorting
Wil je leren hoe je Google optimaal kunt bespelen met je teksten? 27 september organiseert MYbusinessacademy – het opleidingsinstituut van onder andere Textilia – voor de vierde keer de succesvolle cursus Schrijven voor Google. Als je je voor 31 juli inschrijft profiteer je nu van 15% vroegboekkorting op de cursus (normale prijs € 295,-). Vermeld de actiecode VB12 op het inschrijfformulier. De korting wordt automatisch verrekend. Meer informatie of de cursus? Klik hier