TOP

Maus & Co bestaat vijf jaar

Webwinkel Maus & Co viert het eerste jubileum en verhuist. Van 10 tot en met 16 oktober 2011 organiseert Marloes Maasakkers bovendien verschillende acties op www.maus-en-co.nl, twitter en facebook.

Marloes: “In 2006 zijn we thuis gestart met Maus & Co, op zolder met een boekenkast als magazijn. Zo hebben we de eerste voorzichtige stapjes gezet met onze webshop”, vertelt Marloes. “Inmiddels exploiteren we de websites Kidsleep.nl en Maus & Co en leveren we meer dan 1000 producten levert voor baby’s, peuters, oudere kinderen en mama’s & papa’s. Marloes: “Natuurlijk heb ik altijd wel ambities en dromen gehad. Ik begon omdat ik de producten geweldig vond en een webwinkel gemakkelijk te combineren was met het moederschap. Ik had vijf jaar geleden dan ook nooit gedacht dat Maus & Co zou uitgroeien tot een warenhuis met zoveel producten, een team medewerkers, een kantoor en het voornaamste, zoveel klanten. Zonder deze klanten waren we nooit zover gekomen. Een uitstekende reden om hen eens trakteren op onze producten door middel van acties.”

Feest
Van 10 tot en met 16 oktober 2011 viert het Baby & Kids Lifestyle online warenhuis Maus & Co het vijfjarig jubileum. Bezoekers maken kans op producten als een buggy, kinderwekker en cadeaubonnen etc. door mee te doen aan de feestelijke acties van Maus & Co. Deze worden gelanceerd op www.maus-en-co.nl, www.twitter.com/mausenco en www.facebook.com/mausenco.
Nieuw adres Maus & Co

Omdat Maus & Co uit z’n jasje is gegroeid is het bedrijf verhuisd naar de Marshallstraat 18C, 5705 CN, Helmond.