TOP

Masai: een vrolijke collectie voor een nieuw begin van hoop, liefde en feest

Het is voor ons allemaal een heel bijzondere tijd geweest. En dat is het nog steeds, over de hele wereld. Nu positiviteit terugkomt in ons dagelijks leven, zijn we klaar om nieuwe manieren te vinden om dichtbij te zijn, verbonden te zijn en vreugde te verspreiden.

De start van een nieuw seizoen als het komende: een seizoen van een nieuw begin, van hoop, liefde en feest. Deze begrippen hebben onze collectie gevormd en MASAI geïnspireerd om een ​​vrolijke collectie te creëren, gevuld met prachtige kleuren, prints, texturen en vormen in afwachting van avonden binnen en buiten, en dagen die ten volle beleefd worden met mensen om wie we geven. Het leven ten volle te leven en op zoek zijn naar schoonheid zijn inspirerende inspanningen.

De collectie bevat tevens prachtige zijden en wollen sjaals. Voor MASAI gaat inspiratie in wezen over verbinding, en daarom is het zo belangrijk voor ons hier bij Masai om toegewijd te zijn aan bedachtzaamheid bij alles wat we doen, om verbonden te zijn met de wereld om ons heen. Onze FSC®-gecertificeerde jersey- en viscosestoffen zijn een bron van grote trots voor ons, en ze zijn ook prominent aanwezig in deze collectie. Zoek naar ons Committed-logo – je vindt het in de hele collectie.

We zijn meer dan klaar voor een seizoen van vreugde, voor liefde, hoop, verbinding en feest, en we nodigen je uit om dat seizoen met ons in te stappen, gekleed in de kleuren van hoop en liefde, klaar voor een viering van al het goede.

With love, with hope, with joy

Voor info:
Jeroen Meijer +31 6 21 34 89 53 jme@masai.dk
Marielle Vink +31 6 11 29 34 11 mvi@masai.dk