TOP

Managementfuncties Vans en Reef intern gevuld

Het Amerikaanse concern VF Corporation, eigenaar van onder andere de merken The North Face, Napapijri, Vans en Reef, heeft binnen de organisatie twee managementfuncties gevuld met bekende gezichten. Bij sport lifestyle merk Vans heeft sinds kort Jan van Leeuwen de leiding en bij watersportmerk Reef stuurt nieuwe verkoopdirecteur Nathan Hill het team aan.

De huidige sales director van Vans, Jan van Leeuwen, is benoemd tot general manager (GM) Vans EMEA. Sinds juli 2011 is Van Leeuwen werkzaam bij Vans. Eerder werkte hij als GM bij Sole Technology en daarvoor bekleedde hij verschillende sales managementfuncties bij O’Neill, Nike en Puma. Volgens VF Corporation heeft hij een belangrijke rol gespeeld bij de toenemende groei van de bedrijfsactiviteiten van Vans in Europa. Om ervoor te zorgen dat de lange termijndoelen van Vans worden behaald gaat Van Leeuwen in zijn nieuwe functie de afdelingen sales, product en marketing strategisch ondersteunen. Totdat er een opvolger is aangesteld, zal de nieuwe general manager het Europese verkoopteam blijven aansturen.

Reef nieuws
Nathan Hill, manager EMEA van de afdeling Sales & Marketing van Jansport, is benoemd tot Sales Director van Reef. Nathan Hill is sinds 2006 werkzaam bij VF en heeft als Key Accounts Manager gewerkt voor Vans en als Country Manager van Jansport in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Hij werd in 2011 tot manager EMEA van Sales & Marketing van Jansport benoemd en heeft volgens VF Outdoor een belangrijke rol gespeeld bij de groei van Jansport in Europa. Nathan zal Jansport blijven ondersteunen totdat er een opvolger is gevonden. Zowel Nathan Hill als Jan van Leeuwen zullen verantwoording afleggen aan Rick Wood, directeur EMEA van VF Outdoor & Action Sports Coalition.