TOP

Magazine Vrouw brengt op 22 november lingeriespecial

Magazine Vrouw, de bijlage bij de Telegraaf op zaterdag, staat op 22 november geheel in het teken van lingerie. Bodyfashion Promotion en het HBD willen ondermeer dat lingerie hoger op het lijstje van de consument komt.

De special van 25 pagina’s is een samenwerking tussen de commissie modedetailhandel van het HBD en Bodyfashion Promotion en heeft als doel ondernemers in lingerie te ondersteunen.
Zangeres EliZe komt op de cover. De lingeriespecial bevat ook verhalen, columns en neemt een alvast een voorproefje op de feestdagen, zodat bodyfashion hoger op het verlanglijstje van de Nederlandse consument komt te staan.

Met een bereik van 1,5 miljoen exemplaren van de zaterdagkrant, krijgen zowel lingerie, ondermode, nachtmode als badmode volop aandacht.  

De rol van de speciaalzaak komt in praktisch elk artikel aan bod en tevens in een speciale lezerspromotie. Lezers worden met een coupon aangespoord om op zoek te gaan naar het fijnste bodyfashion artikel in de lingeriespeciaalzaak. De kans is groot dat de wens werkelijkheid wordt, want de lingeriebranche schenkt voor deze actie lingerie ter waarde van € 10.000.-.

Het complete Magazine Vrouw wordt doorgedrukt in een oplage van 50.000 stuks voor de winkelier om weg te geven aan klanten.