TOP

More Style van Rossana Lima succesvol bij M&S

Het lijkt erop dat de More Style collectie van Rosanna Lima populair is onder de M&S bezoekster.

Vanaf vrijdag 10 oktober ligt de More Style collectie eindelijk in de winkel, maar voor liefhebbers werd de avond ervoor in geselecteerde filialen al het startsein gegeven. In Amstelveen was Rosanna Lima zelf aanwezig en dit leidde tot lange rijen voor de kassa en bij de paskamers.

M&S laat via een persbericht weten dat de collectie tot nu toe goed verkoopt: “Een aantal items uit de More Style collectie zijn nu al zo goed als uitverkocht, vooral de leren jas, de tuniek en de jurk met paisley print waren enorm in trek. De reacties van het publiek waren zeer positief, vooral het kleurgebruik, de pasvorm en de prijzen.”

Rossana zegt zelf over dit succes: “Ik ben trots dat het publiek zo enthousiast heeft gereageerd op de collectie, ik heb er samen met M&S hard aan gewerkt en kan haast niet wachten om met de volgende collectie te gaan beginnen.”

De ‘More Style’ collectie (de naam is bedacht door de klanten van M&S) laat Rossana’s voorliefde voor Zuid Amerika zien: zwoele stoffen, warme paars en rozetinten en zwierige plooitjes. Lima: “Net als zwart kunnen ook wat meer knallende kleuren je afkleden maar ze maken je uitstraling minder hard, zo behoudt je die vrouwelijke zachtheid”

De collectie komt, net als de reguliere collectie bij M&S, in maat 36 -54 en is verkrijgbaar vanaf €19,99.