TOP

Low Land Fashion gaat op in Fashion Linq

Textielonderneming HVEG Investments heeft haar individuele dochterbedrijven Low Land Fashion, A&Q Fashion en Debo samengevoegd tot het nieuwe bedrijf Fashion Linq.

Door de bundeling van krachten van de drie productiebedrijven verwacht HVEG door de beoogde synergie de service te kunnen verbeteren, de positie op de markt te versterken en omzet en resultaat te laten groeien. Het nieuwe bedrijf Fashion Linq in Amersfoort wordt ingedeeld in zes divisies: dames, heren, kinderen, denim, outerwear  en korte termijn. Daarnaast is er de divisie productie, die niet op basis van eigen ontwerp maar naar het ontwerp van de klant produceert. De modeaccessoires activiteiten Belt Fashion en Wink Accessories worden in Eindhoven ondergebracht.

HVEG Investments is een groep van groothandelsbedrijven, die zich specialiseren in het ontwerpen, ‘sourcen’ en leveren van private labels in kleding en modeaccessoires in het midden- en lagere segment, met eigen kantoren in Zuidoost -Azië. HVEG is nu vooral actief in de Benelux en Duitsland en wil in de toekomst haar posities in andere Europese markten verder uitbouwen. De groep heeft ongeveer 360 werknemers en een jaaromzet van € 150 miljoen. Investeringsmaatschappij GIMV heeft een meerderheidsbelang in HVEG.