TOP

Lingeriefoto’s Sapph nu ook tegen zere been christenen

Christenen voor de Waarheid (CFT) en raadsleden van Leefbaar Simpelveld spreken schande over de veel te blote reclamecampagne van Rob Heilbrons lingeriemerk Sapph. Dit meldt Quote.

Volgens vier raadsleden uit het Limburgse Simpelveld is de Sapph-reclame onacceptabel omdat het misbruik van de vrouw zou zijn. Daarnaast heeft de interkerkelijke organisatie CFT in een brief aan Sapph laten weten dat Heilbron meewerkt aan de verseksualisering van de samenleving door lingerie aan te prijzen op plekken waar dit niet hoort. Buiten, bijvoorbeeld. “Op deze manier worden seksuele gevoelens verkeerd geactiveerd”, aldus Jan de Bruin van CFT tegen Quote.

Rob Heilbron reageert in Quote: “In Simpelveld duurt het nog een weekje voordat de posters weer weg zijn, in feite slaat het dus nergens op dat ze daar dan nu over gaan vergaderen. Daarnaast is het kindeke Jezus ook niet met een bontjas op de wereld gekomen.” Dat volgens de CFT de kans op aanrandingen en verkrachtingen toe zou nemen vanwege de Sapph-reclames, vindt Heilbron nogal een uitspraak.