TOP

Lezing Jaap Rijnbende in Galerie aan de Amstel

Modeontwerper Jaap Rijnbende geeft vrijdag 12 juni om 20.00 een lezing in Galerie Aan de Amstel in Dronten. De expositie 'Back from LA & NY' vormt het decor voor de lezing.

Tegen de achtergrond van kunstwerken van Ronald Ceuppens, Patricia Steur, Farsad Labbauf en anderen zal Rijnbende alles vertellen over de communicatieve werking van kleding, kleuren, de laatste modetrends en hoe je overzicht in de kledingkast houdt. Met een paar eenvoudige modetips laat hij zien hoe iedere vrouw het beste uit zichzelf en haar garderobe kan halen. Aansluitend neemt de designer de tijd om persoonlijk vragen te beantwoorden en stijladvies te geven.

De kunstwerken van Ronald Ceuppens hebben een verrassend raakvlak met mode en fotografe Patricia Steur heeft al eerder samengewerkt met Jaap Rijnbende voor zijn expositie van droomcreaties voor bekende Nederlandse vrouwen. Verder is er werk te zien van Rem van den Bosch, Gerard Boersma, Farsad Labbauf, Loreta Visic en Koen Vanmechelen. Kunst- en modeliefhebbers die de lezing willen bijwonen en de expositie willen bekijken kunnen een e-mail sturen naar info@aandeamstel.nl. De expositie ‘Back from LA & NY’ loopt van 5-13 juni.