TOP

Lelli Kelly lanceert verschillende prints linker en rechterschoen

Deze lente heeft Lelli Kelly iets speciaals in petto. Het schoenenlabel voor meisjes lanceert de Zoo-lijn met dierenprints, waarbij voor de linkervoet een ander printje dan rechts gekozen kan worden.

De nieuwe Zoo-lijn van Lelli Kelly is versierd met pailletten en printjes uit de dierenwereld. Op de schoenen (canvas) en sandalen (verkrijgbaar in canvas of leer) prijken de zebra, de olifant, de giraffe en de pelikaan op het bovenblad.
De modellen kunnen worden verkocht, hetzij met hetzelfde dier op beide voeten of met verschillende dieren op verschillende voeten. Er is bijvoorbeeld keus uit een olifant op beide voeten, of een giraffe op de rechtervoet en een zebra op de linkervoet. De verpakking ondersteunt dit mix ‘n matchprincipe. Elke schoen wordt verkocht in een enkele doos met een andere kleur voor de rechter en de linker voet, waar bij de print op de doos overeenkomt met de afbeelding op de schoen.
De collectie is voorzien van klittenband en leren binnenzool. De verkoopprijs ligt tussen € 54,90 en € 64,90 afhankelijk van de stijl.