TOP

Le Coq Sportif steunt stage van turner Epke Zonderland

Het Franse Le Coq Sportif steunt de drieweekse stage van turner Epke Zonderland naar de Verenigde Staten. Daar zal hij trainen met de zilveren medaille-winnaar van de Olympische Spelen op het rek, Jonathan Horton.

Epke Zonderland heeft op zondag 19 oktober bij de wereldkampioenschappen turnen in Londen op het onderdeel rekstok de zilveren medaille behaald. Als de turner er de komende maand in slaagt om één van de twee resterende Wereldbekerwedstrijden te winnen, dan is hij ook de overall winnaar van het Wereldbeker circuit in 2009.


Zonderland en Le Coq Sportif

Epke Zonderland is al sinds 2007 één van de gezichten van Le Coq Sportif. Het merk zet de turner onder andere in voor de underwear-collectie en voor promotiewerk van haar sport-lifestyle collecties in de winkels en online. Van vrijdag 20 november tot en met 14 december zal Zonderland in het Amerikaanse Houston een zware trainingssessie tegemoet gaan. De Amerikaanse topturner Jonathan Horton gaat hem daarbij begeleiden. Le Coq Sportif steunt Epke Zonderland financieel, in goederen en marketing technisch voor zijn reis naar Amerika.

 

Le Coq Sportif sponsort verder Fatima Moreira de Melo (fashion), Ellen Hoog (hockey), Roderick Weusthof (hockey), Remy Bonjaski (K1 vechten) en de Wielerploeg Vacansoleil in Nederland.