TOP

Le Coq Sportif komt met ondergoedlijn

Le Coq Sportif, het populaire Franse retro-sportmerk, gaat zich storten op ondergoed. Het merk komt met een collectie die volgens eigen zeggen uitdagend en kleurrijk is, en vooral sportief. Er komt een lijn voor mannen en één voor vrouwen.

Hoewel de vergelijking met het ondergoed van Bjorn Borg misschien voor de hand ligt heeft Le Coq Sportif uiteraard zijn eigen stijl. De mannencollectie bevat boxershorts voorzien van klassieke ruiten en all-over graphics in subtiele kleurcombinaties. De karakteristieke waistband wordt net zichtbaar gedragen boven de broek. De vrouwenlijn heeft comfortabele hipsters en fijne, bijpassende topjes in sprekende tinten en prints.

Dat Le Coq zich richt op de liefhebbers van sportieve kleding blijkt uit de twee modellen van het ondergoed: hockeyster Ellen Hoog en turner Epke Zonderland. Het ondergoed is vanaf 1 december verkrijgbaar in alle filialen van Perry Sport. Een pakket van 2 damesshorts kost slechts 22,50 euro. Een paar herenshorts kost net geen 25 euro.