TOP

Le Bonnet over opmerkelijke marketingcampagne: ‘als ik offline lawaai maak en dan online ga heb ik dubbel effect’

Afgelopen maand vielen in Amsterdam en Parijs de opvallende aanplakbiljetten van het Nederlandse merk Le Bonnet - van de wollen mutsen - op. Oprichter/eigenaar Matthieu Jansen vertelt over de marketingactie: “Als ik het op Instagram zet, zien mensen het, scrollen zo verder én klaar.”
Ik zag laatst in Amsterdam een afvalcontainer die heel oldskool beplakt was met Le Bonnet-aanplakbiljetten. Hoe kwam je op dit idee? Matthieu Jansen: “Het is de tijd van het jaar om mutsen te dragen, dus ik wilde een campagne maken rondom het merk. Maar als ik het op Instagram zet, zien mensen het, scrollen zo

Log in om verder te lezen

Inloggen

 


Professionals in de modebranche lezen Textilia. Sluit nu een digitaal proefabonnement af (stopt automatisch) en ontvang gratis een maand lang, 24/7 volledige en onbeperkte toegang tot www.textilia.nl